Kurser

Att bugga är roligt men det är även ett perfekt och roligt sätt att motionera på! På Östgötabugg erbjuder vi er roliga och trivsamma kurser, nybörjare eller påbyggare spelar ingen roll!
Vi håller våra populära kurser på ett av Östergötlands bästa dansgolv i Folkets Park, Ljungsbro!!
Kurserna steg 1-4 är 6 x 1 ½ timma.

Bugg steg 1-4, BuggaMera, 400 kr/kurs
Plusgiro 1207-0 Ange endast referensnumret vid betalning

Vi håller numera alla våra kurser i Ljungsbro Folkets Park. Intensivkurser och foxkurser kan vara på andra platser. Se info om kurs.

Anmälan till våra kurser sker via hemsidan. Har du frågor eller funderingar går det alltid bra att höra av dig till linda@ostgotabugg.se eller ringa på 0708-59 39 68 (Säkrast kvällar och helger)

  • Östgöta Bugg
  • Östgöta Bugg

BOKA och BETALA direkt


Om du inte ser bokningsfältet > Klicka här <
Boka aktiviteter och artiklar

Information om kurserna

Bugg 1:an är en ren nybörjarkurs där du som aldrig förr har tagit ett enda danssteg eller du som vill lära dig grunderna ordentligt ska välja att börja. Vi börjar från grunden i ett lugnt tempo och lär oss en dansant stil och ett par snurrar!
Kursledare: Thomas, Desireé, Lina, Linda och Robban.

Bugg 2:an är en direkt påföljning av Bugg 1:an. Här fortsätter vi och lär oss fler turer och blir mer dansanta! Tempot stiger lite allteftersom ni lär er mer!
Kursledare: Thomas, Desireé, Lina, Linda och Robban.

Bugg 3:an kommer som en följd efter steg 1 och 2. Här lär vi oss dansteknik och att musikanpassa din dans. Fler turer blir det också. Tempot på musiken gör att ni får motion under denna kurs!
Kursledare: Thomas, Desirée, Lina, Linda och Robban.

Bugg 4:an är ännu en nivå efter steg 1,2 och 3. Efter denna kurs är du klar för att möta dansgolven ute i Sverige! Här blir det mycket motion och högt tempo där vi använder oss av olika teknikövningar och lär oss mer komplicerade turer!
Kursledare: Thomas, Desirée, Lina, Linda och Robban.

BuggaMera Äntligen finns nu en kurs för dig som vill fortsätta att dansa och ha kul även efter steg 1-4! Under denna kurs ägnar vi oss åt dansglädjen, vi dansar för motionen och kommer även lägga in lite fokusträning. Vi erbjuder lite tips och trix, lite övningar såklart. Sedan är det upp till er att fråga och ta hjälp av oss med det ni önskar. Vi finns där och hjälper gärna till, men mycket fokus ligger på att dansa och få motion, något som har efterfrågats mycket :) Kursledare: Thomas, Desirée, Lina, Linda och Robban.

Foxtrot grund är en kurs där vi lär oss grunderna i foxtrot. Inga förkunskaper krävs, vi går grundligt igenom steg och förningsteknik.
Kursledare: Thomas, Desireé

Gammaldans Äntligen kan vi erbjuda en kurs i gammaldans igen! Vi börjar från grunden så inga förkunskaper krävs. Vi testar några av de vanligaste danserna!
Kursledare: Thomas, Desireé

Dans & Skoj (ålder 6-8 år) Vi leker fram rörelser till musik och skapar en medvetenhet om hur vi kan röra kroppen i takt till musik. Vi blandar lek med dans och provar också på pardans.
Kursledare: Dennis & Elin

Bugg barn (ålder 9-12 år) En grundkurs i bugg där vi blandar pardans med andra dansövningar till musik. Vi lär oss att lyssna på musiken och hur den är uppbyggd och skapar rörelser till det.
Kursledare: Dennis & Elin

Bugg ungdom (ålder 13-17 år) En grundkurs i bugg för ungdomar. Vi kommer att lära oss buggens grunder och blanda med musikteori där vi lär oss om musikens uppbyggnad och hur vi kan utnyttja den kunskapen i vår dans.
Kursledare: Dennis & Elin

Linda, Thomas, Desiree, Robban, Dennis och Elin


Övrig Info

Vi kan även erbjuda privatkurser i bugg, för mer information och prisförslag skicka ett mail till linda@ostgotabugg.se

Eller boka/betala direkt här på hemsidan!

Har du några frågor eller funderingar innan bokning är du självklart välkommen att höra av dig på mail linda@ostgotabugg.se eller telefon 0708-593 968.

© Copyright 2022 Östgötabugg i Linköping