Kurser

Att bugga är roligt men det är även ett perfekt och roligt sätt att motionera på! På Östgötabugg erbjuder vi er roliga och trivsamma kurser, nybörjare eller påbyggare spelar ingen roll!

Kurserna steg 1-4 är 6 x 1 ½ timma.
Teknikkurs är 8 x 1 ½ timma.

Höstens kurser startar:

Mer info om kurserna nedan...
Bugg 1:an Måndag 27 januari kl 19:45
Bugg 3:an Måndag 27 januari kl 18:00
Bugg 2:an Måndag 16 mars kl 19:45
Bugg 4:an

Måndag 16 mars kl 18:00

Bugg steg 1-4: 400 kr/kurs
Plusgiro 1207-0 Ange endast referensnumret vid betalning

Vi håller våra måndagskurser i Kårhuset Kollektivet (f.d Nationernas Hus). Intensivkurser och foxkurser kan vara på andra platser. Se info om kurs.

Anmälan till våra kurser sker via hemsidan. Har du frågor eller funderingar går det alltid bra att höra av dig till linda@ostgotabugg.se eller ringa på 0708-59 39 68 (Säkrast kvällar och helger)


BOKA och BETALA direkt


Om du inte ser bokningsfältet > Klicka här <
Boka aktiviteter och artiklar

Information om kurserna

Bugg 1:an är en ren nybörjarkurs där du som aldrig förr har tagit ett enda danssteg eller du som vill lära dig grunderna ordentligt ska välja att börja. Vi börjar från grunden i ett lugnt tempo och lär oss en dansant stil och ett par snurrar!
Kursledare: Thomas, Desireé, Lina, Linda och Robban.

Bugg 2:an är en direkt påföljning av Bugg 1:an. Här fortsätter vi och lär oss fler turer och blir mer dansanta! Tempot stiger lite allteftersom ni lär er mer!
Kursledare: Thomas, Desireé, Lina, Linda och Robban.

Bugg 3:an kommer som en följd efter steg 1 och 2. Här lär vi oss dansteknik och att musikanpassa din dans. Fler turer blir det också. Tempot på musiken gör att ni får motion under denna kurs!
Kursledare: Thomas, Desirée, Lina, Linda och Robban.

Bugg 4:an är ännu en nivå efter steg 1,2 och 3. Efter denna kurs är du klar för att möta dansgolven ute i Sverige! Här blir det mycket motion och högt tempo där vi använder oss av olika teknikövningar och lär oss mer komplicerade turer!
Kursledare: Thomas, Desirée, Lina, Linda och Robban.

Övrig Info

Vi kan även erbjuda privatkurser i bugg, för mer information och prisförslag skicka ett mail till linda@ostgotabugg.se

Eller boka/betala direkt här på hemsidan!

Har du några frågor eller funderingar innan bokning är du självklart välkommen att höra av dig på mail linda@ostgotabugg.se eller telefon 0708-593 968.

© Copyright 2019 Östgötabugg i Linköping